Ugrás az oldal tartalmára

Ajándékutalvány

AJÁNDÉKUTALVÁNY

Ajándékozz egy élményt szeretteidnek, barátaidnak.

Nincs ötleted születésnapra, Karácsonyra, Valentin napra, különleges alkalomra?
Szeretnéd meglepni szerettedet valami igazán jó ajándékkal?

Legyen búvártanfolyam vagy próbamerülés, illetve egy búvártúra, hajós szafari, vagy akár búvárfelszerelés, az ajándékutalvány kiváló ötlet, ha párodat, családtagodat vagy egy barátodat szeretnéd meglepni.

Ha már képzett búvár akinek az ajándékot szánod, de nem tudod milyen szinten tart, lehetőséged van "általános" ajándékutalványt vásárolni neki. Az erre szánt összeget hozzánk befizeted és az ünnepelt beválthatja nálunk bármelyik búvártanfolyamra vagy búvár túrára.

PRÓBAMERÜLÉS

...hogy kipróbálhasson valami újat
...ha már említette, hogy kipróbálná
...ha már figyelte a búvárokat a partról, vagy a vízből


A próbamerülés ajándékutalványt azoknak ajánljuk, akik egy igazán értékes, új élményekben gazdag, ám meglepően olcsó ajándékot szeretnének adni szerettüknek, aki a próbamerülés alkalmával bepillantást nyerhet a búvárkodás örömeibe, anélkül, hogy tanfolyamot végezne el. A próbamerülésre való felkészülés előtt, az alapvető szabályokat elmagyarázva, szerettednek csak az élménnyel kell foglalkoznia, felszerelését az oktató kezeli a merülés során. Amennyiben próbamerülés ajándékutalványt szeretnél rendelni, kérlek küldd el mailon a számlázási neved, címed és az ajándékozott(ak) nevét.
 

Ajándékutalvány rendelése Bővebben

PADI BÚVÁRTANFOLYAM

...ha már próbálta és tetszett neki
...ha meg szeretné tanulni
...ha már búvár és továbbképezné magát


A búvártanfolyam ajándékutalvánnyal biztosra mehetsz, hiszen nem csak egy élményt adhatsz, hanem lehetőséget is. A kezdő búvártanfolyam elvégzése után szeretted a világon bárhol merülhet, képzett búvárrá válhat. Ha már búvár, továbbléphet a "búvárlétrán", illetve a különböző specialitásokat is elsajátíthatja valamelyik búvártanfolyam keretében. Amennyiben búvártanfolyam ajándékutalványt szeretnél rendelni, kérlek küldd el mailon a számlázási neved, címed és az ajándékozott(ak) nevét. Illetve fontos tudnunk azt is, hogy személyes vagy online tanfolyamot szeretnél vásárolni.
 

Ajándékutalvány rendelése Bővebben

HORVÁTORSZÁGI BÚVÁRTÚRA

...ha egy hosszú hétvégét búvárkodással töltene
...ha nyaralással kötné egybe a búvárkodást
...ha megismerné a tengerek világát


Egy hosszú hétvége az Adria tengerpartján, egy búvártanfolyammal egybekötött nyaralás szerette(i)ddel, barátaiddal. A búvártúra lehetőséget ad, hogy tengerben történjen meg a vizsgamerülés és tapasztalatszerezésre is kiváló a kezdőknek és a haladóknak egyaránt. Az igazi búvárélmények mellett, egy barátságos csapat, érdekes emberek fűszerezik a hangulatot.
 

Ajándékutalvány rendelése Bővebben

EGYIPTOMI HAJÓS SZAFARI ÉLMÉNY

...ha egy hetet töltene egy luxushajón, a Vörös-tengeren
...ha a búvárkodás szerelmese
...ha csodát akar látni
...ha álmodozott róla


A búvárok számára a Vörös-tenger maga a paradicsom. Nincs annál jobb, mint egy egész héten át búvárkodni egy luxushajóról. A nyílt tengerről merülni alá, és onnan csodálni a káprázatos víz alatti világot, mely páratlan a maga nemében.
 

Ajándékutalvány rendelése Bővebben

Ha nem találtad meg a megfelelő ajándékot, vagy csak korlátozottak a lehetőségeid, ajándékozz tetszőleges összegben AJÁNDÉKUTALVÁNYT, melyet szeretted beválthat búváriskolánk szolgáltatásaira.

Jelentkezz bátran, vagy ha kérdésed van keress fel minket!
A DiveWorld Hungary csapata a rendelkezésedre áll az alábbi telefonszámon, vagy e-mail címre írhatsz nekünk.

Telefonon a nap 24 órájában elérsz minket, hívj bátran, akár most is!

+36 30 587 5989
info@diveworld.hu