Ugrás az oldal tartalmára

PADIMASTER SCUBA DIVERMesterbúvár

0merülés
1nap

KI is AZ A MESTERBÚVÁR?

Sok mindent megtanultál már a búvárkodásról az eddigi tanfolyamokon, de vannak olyan speciális területek, melyekkel eddig nem foglalkoztunk, vagy csak érintettük azokat. Ha 5 specialitás kurzust elvégzel a Mentőbúvár Tanfolyam után, akkor kiérdemled a Mesterbúvár címet, mely a PADI rendszerén belül a legrangosabb sportbúvár kategória. Ez valójában nem egy tanfolyam, hanem egy komoly elismerő fokozat, melyet a PADI a legmagasabban képzett búvároknak ajánl fel. Amennyiben képzett mentőbúvár vagy és öt speciális területen is képesítést szereztél megérdemled, hogy a legjobbaknak járó elismerésben részesülj. A hobbi búvárkodás legmagasabb szintje, ami annyit jelent, nem csak gyakorlati tudásod, hanem az elméleti tudásod is igen jól képzett.

Miért fontos HOGY MESTERBÚVÁR LEGYEK?

A Mesterbúvár minősítés azt jelzi, hogy elérted a legmagasabb kedvtelési búvár szintet a PADI búvárképzési rendszerében. A PADI Master Scuba Diver arra utal, hogy jelentős képzettségre és gyakorlatra tettél szert, változatos merülési környezetekben. Ez valójában nem egy tanfolyam, hanem egy komoly elismerő fokozat, melyet a PADI a legmagasabban képzett, nem hivatásos búvároknak ajánl fel.

A TANFOLYAM ELVÉGZÉSE UTÁN...

A PADI Master Scuba Diver a legmagasabb kedvtelési búvár szint amit csak elérhetsz. Ezután már csak az oktatói tanfolyamok vannak hátra.