Ugrás az oldal tartalmára

PADIBOAT DIVERHajóról merülő búvártanfolyam

2merülés
1nap

Miről is szól a HAJÓRÓL MERÜLŐ búvártanfolyam?

A PADI Boat Diver búvártanfolyam minden búvárnak hasznos tudást ad. Különösen akkor, ha még nem merültél hajóról. Hogy miért? A búvárkodás és a hajók nyílvánvalóan párost alkotnak, annak ellenére, hogy nagyon sok kiváló búvárkodási lehetőség lÉtezik partról is. Még ott is, ahol lehetne partról merülni, a búvárok inkább azt választják, hogy hajóval mennek, így több gyakorlati elŐnyt is élvezhetnek, fokozza a szórakozás és a kaland élMényét, amely önmagában is elegendő ok lenne.

Miért fontos EZ a tanfolyam?

A legszebb merülőhelyeket általában csak hajóval lehet megközelíteni, mivel távol vannak a parttól. Ha hajóról merülsz, tapasztalni fogod, hogy a búvárkodás sokkal komfortosabb mint, partról merülni. Ha hajóról merülsz és rosszak a feltételek a merülő helynél, könnyebb a hajót valami jobb helyre irányítani. A hajóról merülés élvezetes, mert olyan emberekkel találkozhatsz, akik osztoznak veled a kalandok szeretetében és a búvár életstílusban, megadva a lehetőséget, hogy összebarátkozzatok, velük merülj, és tanulj a tapasztaltabb búvároktól.

Elméleti oktatás

A PADI Boat Diver specialitás tanfolyamon megtanulod a hajókhoz fűződő speciális szabályokat és eljárásokat, valamint a speciális eszközök helyét az adott hajón, legyen az egy kis zodiák vagy egy búvár hajó. Megtanítjuk a vízbemenetel és kijövetel módjait, valamint hogyan tárold a felszerelésedet a hajón. Az oktatás során többször is merülünk a hajóról, amiből az első kalandmerülést már beszámíthatod a PADI Advanced Open Water diver merülési közé. Elméleti tanfolyamon részt fogsz venni, de írásbeli vizsga viszont nincs. Ehelyett úgy fogjuk nyomon követni a fejlődésedet, hogy kérdéseket teszünk fel, elbeszélgetünk veled és figyeljük, hogy sikerült-e átültetned a tanultakat a gyakorlatban.   Az elméleti tudást egy személyes oktatói előadás segítségével adjuk át neked, mely egy délutáni elfoglaltságot jelent számodra.

Mit fogsz megtanulni az elméleti órákon?
  • Hajózási szakkifejezéseket
  • Biztonsági és vészhelyzeti felszereléseket
  • A felszerelés tárolásának szabályait
  • Merülés előtt és utáni teendőket
  • A hajóról merülés technikáit
  • Megsimered a búvárhajók fajtáit
VIZSGAMERÜLÉSEK

A PADI Boat Diver tanfolyam minősítés megszerzéséhez két vizsga merülést kell elvégezni. A merülés közben korrigáljuk az esetleges hibákat, amit a merülés befejezését követően átbeszélünk. Megtanulod, hogy hogyan kell tapasztalt búvárként hajóról merülni, és ez tovább növeli a tudásodat és a magabiztosságodat.

A TANFOLYAM ELVÉGZÉSE UTÁN...

A PADI Boat Diver tanfolyam elvégzése után jogosult leszel, hogy hajóról merülj bárhol a világon, a helyi jogszabályok figyelembevételével.