Ugrás az oldal tartalmára

PADIDISCOVER SCUBA DIVINGPróbamerülés DSD

1merülés
1nap
- min. képesítés
15 000 Fta kurzus díja
Következő:
PADI DISCOVER SCUBA DIVING (Próbamerülés DSD)
2024. május 12-én 09:00-tól
már csak 3 hely maradt 2024-05-12 09:00:00 van hátra

Miről is szól a PRÓBAMERÜLÉS?

SZERETNÉD MEGTUDNI, MILYEN A BÚVÁRKODÁS, MIELŐTT ÚGY DÖNTESZ, HOGY MEGSZEREZNÉD A PADI OPEN WATER DIVER BÚVÁR BIZONYÍTVÁNYT? A DISCOVER SCUBA® DIVING ÉLMÉNY SORÁN KIPRÓBÁLHATOD A BÚVÁRKODÁST MEDENCÉBEN VAGY NYÍLT VÍZI KÖRNYEZETBEN. MIRE VÁRSZ?

MIÉRT PRÓBÁLJAM KI A BÚVÁRKODÁST?

Amennyiben érdekel a búvárkodás, de nem tudod, hogyan is kell merülni, vagy egyszerűen csak ki szeretnéd próbálni magad egy új környezetben, vagy megszeretnél ismerni minket, akkor gyere velünk egy Discover Scuba Diving programra, azaz próbamerülésre az uszodába! Kötelezettségek nélkül megtapasztalhatod azt az érzést, amit eddig csak a búvárok ismertek. A Discover Scuba Diving eLearning tananyagból megtudhatod, hogyan teszi lehetővé a búvárfelszerelés a víz alatti világ megismerését. Így amikor találkozol a programot levezető hivatásos PADI Professional búvárral, már tisztában leszel a legfontosabb fogalmakkal és biztonsági szempontokkal, vagyis hamarabb el tudjátok kezdeni a merülést. A merülés ideje alatt egyedül csak veled foglalkozunk, így garantáltan jól fogod érezni magad. Az uszodai próbamerülés egy előre egyeztetett időpontban kerül megrendezésre.

Mit tartalmaz a próbamerülés? 
  • Discover Scuba Diving eLearning tananyagot, mely tartalmaz egy rövid elméleti oktatást a felszerelésekről és a búvárkodás gyakorlatáról. 
  • Az uszodában összeszereljük közösen a felszerelést és megbeszéljük, hogy mit mire használunk.
  • Átbeszéljük és megmutatjuk a felszerelés viselés és a vízbemenetel technikáit.
  • A vízben először a felszínen úszkálunk, hogy megszokd a felszerelést és a levegővételt a reduktorból.
  • Ezután alámerülünk, hogy megtapasztald a csodás érzést, amit egy búvár átél a víz alatt.
  • Megtapasztalhatod a teljes súlytalanság érzését a víz alatt.
  • Kipróbálhatsz akár néhány nehezebb feladatot is, amivel már bepillantást nyerhetsz az OWD kezdő tanfolyam anyagába.
  • Felteheted az összes kérdésedet és megtudhatod mindazt, amit mindig is tudni akartál a búvárkodásról.
  • A próbamerülésről fényképeket készítünk, amelyet a facebook oldalunkon tekinthetsz meg.
Mennyibe kerül a próbamerülés?

A próbamerülés ára 15.000,- Ft, amely tartalmazza a PADI nemzetközi regisztrációt, Discover Scuba Diving eLearning tananyagot, teljes búvárfelszerelést, belépőt (3 órás) az Aquaworld-be (1044 Budapest, Íves út 16.) és egy oktató, divemaster segítségét a program teljes idejére. A program hossza körülbelül 1 óra az elméleti felkészítéssel együtt.

Discover Scuba Diving eLearning TANANYAG

A Discover Scuba Diving eLearning tananyagból megtudhatod, hogyan teszi lehetővé a búvárfelszerelés a víz alatti világ megismerését. Amikor találkozol a programot levezető hivatásos PADI Professional búvárral, már tisztában leszel a legfontosabb fogalmakkal és biztonsági szempontokkal, vagyis hamarabb el tudjátok kezdeni a merülést. Meg fogod ismerni a búvárfelszelés használatát, az alapvető búvárkészségeket, és hogy miként szabad kapcsolatba lépni a vízi élőlényekkel. Fontos, hogy a jelentkezéskor a próbamerülst végző mail címét add meg, mivel ki kell töltenie egy rövid tananyagot.

Az egyedülálló PADI élmény

PADI Instructor, Divemaster az egyik legkiválóbb merülési szakember, aki a világ legnagyobb és legaktívabb nemzetközi búvárközösségének tagja – ezt a családot a kaland iránti szenvedély és a víz alatti világ szeretete tartja össze. A PADI több mint 50 éve a világ legnagyobb búvárképző szervezete, és világszerte több mint 27 millió minősítést adott ki búvárok részére.

A PRÓBAMERÜLÉS ELVÉGZÉSE UTÁN...

A PADI Discover Scuba Diving elvégzése után, amennyiben tetszett a kaland, már be is iratkozhatsz egy PADI Open Water (kezdő) búvártanfolyamra
 

Letölthető dokumentumok

,melyek a próbamerülésre való részvételhez szükségesek, 1 példányban

Kérjük ezeket nyomtatsd ki egy példányban és hozd magaddal a próbamerülésre!