Ugrás az oldal tartalmára

EgyiptomEgyiptom-déli szafariFedezd fel a csodás korallokat

24merülés
6nap
Owdmin. képesítés
Következő:
Egyiptom-déli szafari
2024. október 05 - október 12.
2023-09-23 van hátra

BÚVárszafari a Vörös-tenger DÉLI felén

A búvárszafari program mindenkinek szól. Kiváló lehetőség kezdő búvárok számára, hogy a nyílt vízi vizsgafeladatokat követően tovább gyakorolhassák, hogyan is kell a víz alatti világban boldogulni, és akár egy hét alatt komoly gyakorlatot és tapasztalatot szerezhessenek. Azok a haladó búvárok, akik a nyaralásukat erre a túrára tartogatják, nem fognak csalódni és egészen biztosan jól döntenek és felejthetetlen élményekkel térnek haza. Elsődleges oka, hogy a St. John’s zátonyok a Vörös-tenger egyik legszebb helyszínei közé tartozik, ezért mindig tartogat kellemes és különleges meglepetéseket a sokat látott búvárok számára is. Minden év szeptemberében ellátogatunk a St. John’s szigetekhez, hogy megcsodáljuk a Vörös-tenger csodálatos élővilágát, legfőképpen a cápákat.

KEZDŐKNEK, VIZSGÁZÓKNAK ÉS TAPASZTALT BÚVÁROKNAK

Kiváló lehetőség a nyílt vízi búvárvizsga letételére télen, kezdők számára és élmenyekkel teli gyakorlásra valamint haladó búvároknak felfedezni a Vörös-tenger élővilágát. Áprilistól egészen november végéig alkalmas az időjárás a merülésekre ezeknél a csodálatos szigeteknél. A búvárszafari alatt gyönyörködhetünk pöröly cápákban, teknősökben, színes korallokban és a gazdag halállományban. 

LIGHTHOUSE MIRACLE 1 LUXUSHAJÓRÓL

Befogadó képesség: 24 utas, 12 db kényelmes kétágyas kabin található a hajón, mind saját fürdőszobával és szabályozható légkondicionálóval. A kabinokat a hajón naponta takarítják. Ágynemű, fürdőköntös és törölköző található a kabinokban. 3 kabin franciaágyas. All inclusive ellátás, napi három étkezés svédasztalos formában, amely korlátlan ásványvíz, gyümölcs, snack, kávé, tea és üdítő (Coca Cola termékek) fogyasztást foglal magába. A merülések között szendviccsel és gyümölccsel kedveskedik a személyzet. Napi 3-4 merülés, finom ételek, pihenés, szórakozás és így a jó hangulat garantált. Ingyenes internetkapcsolat (Wifi) is rendelkezésre áll az utasok részére, hogy ne jelentsen problémát kapcsolatban maradni az otthon maradt családtagokkal.

Hurghadából vagy Port Ghalibból (300 km Hurghada-tól) induló déli szafari az áprilistól decemberig tartó időszakban ajánlott. A csodás korall kertekkel övezett útvonal élményekben gazdag merüléseket nyújt kezdő és haladó búvárok számára egyaránt. Dugonggal, óriás teknőssel vagy akár delfinnel is merülhetsz ezen az útvonalon.        

Server Error
500
Server Error