Ugrás az oldal tartalmára

EgyiptomEgyiptom-déli szafariFedezd fel a csodás korallokat

24merülés
6nap
Owdmin. képesítés
Következő:
Egyiptom-déli szafari
2024-10-05 van hátra

BÚVárszafari a Vörös-tenger DÉLI felén

A búvárszafari program mindenkinek szól. Kiváló lehetőség kezdő búvárok számára, hogy a nyílt vízi vizsgafeladatokat követően tovább gyakorolhassák, hogyan is kell a víz alatti világban boldogulni, és akár egy hét alatt komoly gyakorlatot és tapasztalatot szerezhessenek. Azok a haladó búvárok, akik a nyaralásukat erre a túrára tartogatják, nem fognak csalódni és egészen biztosan jól döntenek és felejthetetlen élményekkel térnek haza. Elsődleges oka, hogy a St. John’s zátonyok a Vörös-tenger egyik legszebb helyszínei közé tartozik, ezért mindig tartogat kellemes és különleges meglepetéseket a sokat látott búvárok számára is. Minden év szeptemberében ellátogatunk a St. John’s szigetekhez, hogy megcsodáljuk a Vörös-tenger csodálatos élővilágát, legfőképpen a cápákat.

KEZDŐKNEK, VIZSGÁZÓKNAK ÉS TAPASZTALT BÚVÁROKNAK

Kiváló lehetőség a nyílt vízi búvárvizsga letételére télen, kezdők számára és élmenyekkel teli gyakorlásra valamint haladó búvároknak felfedezni a Vörös-tenger élővilágát. Áprilistól egészen november végéig alkalmas az időjárás a merülésekre ezeknél a csodálatos szigeteknél. A búvárszafari alatt gyönyörködhetünk pöröly cápákban, teknősökben, színes korallokban és a gazdag halállományban. 

LIGHTHOUSE MIRACLE 1 LUXUSHAJÓRÓL

Befogadó képesség: 24 utas, 12 db kényelmes kétágyas kabin található a hajón, mind saját fürdőszobával és szabályozható légkondicionálóval. A kabinokat a hajón naponta takarítják. Ágynemű, fürdőköntös és törölköző található a kabinokban. 3 kabin franciaágyas. All inclusive ellátás, napi három étkezés svédasztalos formában, amely korlátlan ásványvíz, gyümölcs, snack, kávé, tea és üdítő (Coca Cola termékek) fogyasztást foglal magába. A merülések között szendviccsel és gyümölccsel kedveskedik a személyzet. Napi 3-4 merülés, finom ételek, pihenés, szórakozás és így a jó hangulat garantált. Ingyenes internetkapcsolat (Wifi) is rendelkezésre áll az utasok részére, hogy ne jelentsen problémát kapcsolatban maradni az otthon maradt családtagokkal.

Hurghadából vagy Port Ghalibból (300 km Hurghada-tól) induló déli szafari az áprilistól decemberig tartó időszakban ajánlott. A csodás korall kertekkel övezett útvonal élményekben gazdag merüléseket nyújt kezdő és haladó búvárok számára egyaránt. Dugonggal, óriás teknőssel vagy akár delfinnel is merülhetsz ezen az útvonalon.